De werkwijze van Vermeer Landmeten kenmerkt zich door flexibiliteit en professionaliteit. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en werken wij enkel en alleen met vakmensen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen? Bekijk dan hieronder de sectie veelgestelde vragen!

Wat kunnen wij als opdrachtgever verwachten van Vermeer Landmeten?
De werkwijze van Vermeer Landmeten kenmerkt zich door flexibiliteit en professionaliteit. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en werken wij enkel en alleen met vakmensen. Wanneer wij vakmensen tekort komen voor een opdracht, zetten wij ons netwerk in. Met een dergelijk team van specialisten kan er altijd een hoge mate van nauwkeurigheid worden gegarandeerd.
Is Vermeer Landmeten een gecertificeerd bedrijf?
Vermeer Landmeten doet er alles aan om te allen tijde correct, nauwkeurig en veilig te werken. Vanzelfsprekend werkt Vermeer Landmeten conform VCA 2008.
Werkt Vermeer Landmeten alleen op projectbasis of ook op regiebasis?
Vermeer Landmeten werkt onder andere op projectbasis. Het project wordt afgekaderd en binnen een vaste termijn en prijs gerealiseerd. Ook werkt Vermeer Landmeten voor veel opdrachtgevers op regiebasis. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.
Waar staat Vermeer Landmeten om bekend?
Vermeer Landmeten staat bekend om haar team van specialisten en brede scala aan expertises. Met onze jarenlange ervaring binnen de landmeetkunde en (bouw)maatvoering hebben wij talloze projecten succesvol uitgevoerd. Wij beschikken over de kennis en kunde om de meest uiteenlopende metingen uiterst nauwkeurig uit te voeren.