Vermeer Landmeten – Bureau voor Landmeetkunde en Maatvoering beschikt over de apparatuur, kennis en kunde om bij landmeetkundige projecten, met een hoge mate van nauwkeurigheid, de exacte meetgegevens te produceren die nodig zijn.

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor meer informatie of een afspraak 0488 – 411 110 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Ons werkveld

De partner voor complexe landmeetkundige oplossingen

Vermeer Landmeten is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in landmeetkunde en maatvoering. Onze expertises zijn verspreid over diverse sectoren als geodesie, bouwmaatvoering, railinfra en wegenbouw. Dit zijn stuk voor stuk gebieden waar kennis, professionaliteit en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

 

Onze werkwijze

Persoonlijke en professionele benadering

Vanwege onze klantgerichte aanpak en professionele werkwijze hebben we de afgelopen jaren een groot aantal duurzame klantrelaties opgebouwd. We hebben succesvol bijgedragen aan de meest uiteenlopende projecten van de Visartsluis tot de Betuwelijn, en van de Lely 200 tot het Wester- IJ Dock. Vermeer Landmeten – Bureau voor Landmeetkunde en Maatvoering is met haar specialistische team en onomstreden werkwijze uw betrouwbare partner bij grond-, weg- en waterbouwkundige projecten. Ook kunt u bij ons terecht voor meetkundige ondersteuning bij herbouw-, nieuwbouw- en renovatieprojecten en sluizen, viaducten, bruggen, spoorwegen en kunstwerken. Deze professionaliteit en nauwkeurigheid vindt u niet alleen terug in onze meetresultaten maar in de algehele werkwijze van Vermeer Landmeten – Bureau voor Landmeetkunde en Maatvoering. Onze strategie is erop gericht een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten; door onze korte communicatielijnen, klantgerichtheid en expertise van onze maatvoerders en landmeters kunnen wij elk project op maat realiseren. Volledig naar wens van de opdrachtgever.

 

Ons team

Betrokken en gedreven

Vermeer Landmeten – Bureau voor Landmeetkunde en Maatvoering werkt alleen met specialisten. Specialisten op het gebied van maatvoering, landmeten, wegenbouw of bouwkunde; allen hebben ze hun eigen expertise. Deze bundeling van specialisten in één team maakt Vermeer Landmeten – Bureau voor Landmeetkunde en Maatvoering een sterke en veelzijdige partner. Onder leiding van maatvoerder en eigenaar Jan Vermeer wordt elk project uitgevoerd met de juiste professionals op de juiste plek. Hierdoor garanderen wij altijd en overal een optimaal resultaat.