Landmeten voor particulieren

Ook als particulier kunt u bij Vermeer Landmeten terecht met al uw meetkundige vraagstukken. Bijvoorbeeld als u gaat (ver)bouwen en wilt weten wat de hoogte van uw kavel is of waar de erfgrens loopt. Of voor de aanleg van uw tuin een meting wilt laten doen. Het kan allemaal bij Vermeer Landmeten.

DIMITRI JANSEN
PROVINCIE OVERIJSSEL
"FIJN ALS EEN PARTIJ NAAST JE STAAT EN MET JE MEEDENKT!"

Onze diensten

Heeft u plannen om ergens te gaan bouwen, waarbij u de verplichting heeft om de omgeving te monitoren. Vermeer Landmeten heeft alle expertise in huis om u volledig te ontzorgen. Samen met onze collega’s van Vermeer Expertise kunnen wij u helpen met het opzetten van een deformatiemeting. We hebben scheurmeters en kunnen een zettingsmeting uitvoeren van de gevels of andere objecten die u in de gaten wilt houden.
Lees meer
Is uw project gereed en moet u een revisiemeting of een as-built aanleveren bij uw opdrachtgever? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.
Lees meer
Bent u benieuwd naar de hoogteligging van uw terrein omdat u wilt gaan (ver)bouwen? Of heeft u andere vragen waarbij een hoogtemeting voor u van belang is? Dan bent u bij Vermeer Landmeten aan het juiste adres.
Lees meer