Landmeten in de GWW

Vermeer Landmeten biedt u ondersteuning op projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw-sector (GWW). Wij kunnen u helpen met de onderstaande werkzaamheden:

– Voorbereiden van 3D modellen t.b.v. de machinebesturing;
– Uitzetten van grondwerk;
– Inmeten van gronddepots;
– Inmeten van kabels en leidingen;
– Inmeten van een DTM t.b.v. uw ontwerp;
– Inmeten van bovengrondse en ondergrondse revisie;
– Diversen uitzetwerkzaamheden;
– Aanleg van meetkundige grondslag;

Vooral bij de infraprojecten waar maatvoering, bouwkundige opnames, deformatiemetingen en revisiemetingen uitgevoerd moeten worden kunt wij in combinatie met onze collega’s van Vermeer Expertise en Vermeer Maatvoering u een totaaloplossing bieden. Voor onze opdrachtgevers is het dan ook zeer prettig als ze al deze werkzaamheden onder één dak kunnen onderbrengen.

DIMITRI JANSEN
PROVINCIE OVERIJSSEL
"FIJN ALS EEN PARTIJ NAAST JE STAAT EN MET JE MEEDENKT!"

Onze diensten

Heeft u plannen om ergens te gaan bouwen, waarbij u de verplichting heeft om de omgeving te monitoren. Vermeer Landmeten heeft alle expertise in huis om u volledig te ontzorgen. Samen met onze collega’s van Vermeer Expertise kunnen wij u helpen met het opzetten van een deformatiemeting. We hebben scheurmeters en kunnen een zettingsmeting uitvoeren van de gevels of andere objecten die u in de gaten wilt houden.
Lees meer
Heeft u een project waarbij u een ontwerp wilt laten maken wat aansluit op de bestaande situatie? Of heeft u een andere reden waarvoor u op zoek bent naar een DTM-meting (Digitaal Terrein Model)? Dan kunnen wij deze terreinmeting voor u verzorgen.
Lees meer
Is uw project gereed en moet u een revisiemeting of een as-built aanleveren bij uw opdrachtgever? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.
Lees meer
Bent u benieuwd naar de hoogteligging van uw terrein omdat u wilt gaan (ver)bouwen? Of heeft u andere vragen waarbij een hoogtemeting voor u van belang is? Dan bent u bij Vermeer Landmeten aan het juiste adres.
Lees meer