Landmeten voor projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar wilt u graag weten hoe het terrein erbij ligt waar het volgende project gaat plaatsvinden. Hoeveel ruimte is er op een kavel of een groter gebied en hoe past mijn ontwerp daar op de beste manier in. Op welke hoogte ligt de weg en waar sluiten we aan op het riool. Allemaal vragen waarvoor vaak een terreinmeting het beste antwoord kan geven. Deze metingen voeren wij regelmatig uit voor verschillende projectontwikkelaars. Iedere ontwikkelaar heeft weer andere vragen maar in overleg met hen bieden we de best passende oplossing.

DIMITRI JANSEN
PROVINCIE OVERIJSSEL
"FIJN ALS EEN PARTIJ NAAST JE STAAT EN MET JE MEEDENKT!"

Onze diensten

Heeft u plannen om ergens te gaan bouwen, waarbij u de verplichting heeft om de omgeving te monitoren. Vermeer Landmeten heeft alle expertise in huis om u volledig te ontzorgen. Samen met onze collega’s van Vermeer Expertise kunnen wij u helpen met het opzetten van een deformatiemeting. We hebben scheurmeters en kunnen een zettingsmeting uitvoeren van de gevels of andere objecten die u in de gaten wilt houden.
Lees meer
Heeft u een project waarbij u een ontwerp wilt laten maken wat aansluit op de bestaande situatie? Of heeft u een andere reden waarvoor u op zoek bent naar een DTM-meting (Digitaal Terrein Model)? Dan kunnen wij deze terreinmeting voor u verzorgen.
Lees meer
Is uw project gereed en moet u een revisiemeting of een as-built aanleveren bij uw opdrachtgever? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.
Lees meer
Bent u benieuwd naar de hoogteligging van uw terrein omdat u wilt gaan (ver)bouwen? Of heeft u andere vragen waarbij een hoogtemeting voor u van belang is? Dan bent u bij Vermeer Landmeten aan het juiste adres.
Lees meer