Landmeten voor overheden

Vermeer Landmeten biedt oplossingen voor Gemeenten, Waterschappen en Provincies. Wij kunnen u ondersteunen met waterpassingen, revisiemetingen, deformatiemetingen en DTM metingen. Altijd in overleg kunnen we zorgen voor het door u gewenste resultaat.

DIMITRI JANSEN
PROVINCIE OVERIJSSEL
"FIJN ALS EEN PARTIJ NAAST JE STAAT EN MET JE MEEDENKT!"

Onze diensten

Heeft u plannen om ergens te gaan bouwen, waarbij u de verplichting heeft om de omgeving te monitoren. Vermeer Landmeten heeft alle expertise in huis om u volledig te ontzorgen. Samen met onze collega’s van Vermeer Expertise kunnen wij u helpen met het opzetten van een deformatiemeting. We hebben scheurmeters en kunnen een zettingsmeting uitvoeren van de gevels of andere objecten die u in de gaten wilt houden.
Lees meer
Heeft u een project waarbij u een ontwerp wilt laten maken wat aansluit op de bestaande situatie? Of heeft u een andere reden waarvoor u op zoek bent naar een DTM-meting (Digitaal Terrein Model)? Dan kunnen wij deze terreinmeting voor u verzorgen.
Lees meer
Is uw project gereed en moet u een revisiemeting of een as-built aanleveren bij uw opdrachtgever? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.
Lees meer
Bent u benieuwd naar de hoogteligging van uw terrein omdat u wilt gaan (ver)bouwen? Of heeft u andere vragen waarbij een hoogtemeting voor u van belang is? Dan bent u bij Vermeer Landmeten aan het juiste adres.
Lees meer